Susținem educația tinerilor și ne implicăm activ în dezvoltarea de proiecte dedicate acestora

Educația joacă un rol foarte important în viața fiecăruia dintre noi. Doar așa ne putem dezvolta, putem avea acces la noi informații și putem obține libertatea de a evolua și de a gândi constructiv.

Rita Drumeș spunea că „o națiunea fără educație este precum o casă fără fundație, iar fără o fundație trainică nu poți să construiești.”

Am descoperit la Dorohoi o echipă de tineri extraordinari, elevi la liceul Regina Maria, pasionați de robotică, care au reușit că construiască un robot câștigător la Campionatul Național de Robotică din România și s-au calificat pentru Campionatul Mondial din SUA.

Foto 1

Tinerii din cadrul echipei „North East Dynamics” ne-au solicitat ajutorul pentru a-și finaliza proiectul și am răspuns afirmativ provocării de a le oferi suport în construirea pieselor la CNC-uri pentru a da rigiditate robotului și un aspect plăcut, câștigând astfel puncte în plus pentru design în cadrul concursului. Foarte multe piese nu se găseau pe piață și au trebuit să fie realizate de la zero. De altfel, robotul în sine a fost construit 100% de echipa implicată, din piese custom made.

Foto 2

Membrii grupului North East Dynamics sunt Amarie Tiberiu – Programator, Alexandru Cozmiuc – Proiectant, Mirăuți Răzvan - Web developer, Stredie Adelina – PR, Ionel Andreea – PR, Onciuleanu Luciana – PR, Dragos Chirilă - 3D printing, Scripcariu Eduard – Mecanic, Chelaru Razvan – Programator, Iacinschi Sebastian – Mecanic, Șoltuzu Emi – programator. Aceștia au fost coordonați de către domnii profesori Amarie Bogdan, Oprița Petru Simion, Bolohan Mihai și doamna profesoară Rotariu Oana Maria.

Am fost foarte încântați că i-am putut ajuta în cadrul proiectului lor și ne bucurăm că le-am putut transmite o serie de cunoștințe tehnice care cu siguranță le vor fi de ajutor pe viitor!

La Symmetrica credem cu tărie că baza educației este cea mai importantă și ne implicăm în proiecte în acest sens. De altfel, investim în dezvoltarea continuă a tinerilor și le oferim acestora posibilitatea de a acumula noi cunoștințe prin programe de training și internship la fabricile noastre.

 

Idei de amenajare

Cu o varietate mare de forme și culori, poți găsi un model care să se potrivească oricărui spațiu.

Află mai multe

Răsfoiește catalogul

Bucură-te de catalogul nostru și inspiră-te din el pentru a crea amenajări deosebite.

Vizualizează online