Lasă culorile să te binedispună!

Picasso spunea așa: Culorile, ca și trăsăturile, gesturile, urmăresc schimbările emoțiilor.

Image 1

Și nu se putea transmite mai simplu și clar acest lucru. Ați observat probabil că prezența unor anumite culori ne binedispun, ne fac să ne simțim în largul nostru sau, din contra, ne fac să fim inconfortabili. Iar acest lucru începe chiar din spațiul în care locuim.

Este important de știut că amenajarea casei nu se oprește la interior. Exteriorul este, și el, atât de important. Iar culoarea pavajului nu trebuie tratată cu indiferență. Sunt atât de mulți factori de care trebuie să luați în considerare atunci când alegeți o culoare. Ar trebui să se potrivească cu casa? Va fi în contrast cu gardul? Contează ce culori de arbuști și flori am în peisaj? Sa fim cinstiti. Culoarea este greu de ales! De aceea, atât de mulți oameni se mulțumesc cu nuanțele clasice. Nu trebuie să fie așa.

Noi am pregătit deja o listă de aspecte pe care trebuie să le luați în considerare la alegerea pavajului.

Primul factor pe care trebuie să îl luați în considerare este funcția zonei pavată. Este o terasă la piscină sau o grădină? O alee sau o parcare? Are o suprafață extinsă sau sunt doar câțva pași? Nu totul este despre design, ci și despre funcționalitate. Poate că în jurul unei piscine ar arata bine un pavaj închis la culoare, dar oare vă doriți asta? Puteți însă ieși din anonimat cu nuanțe deosebite cum este alb- portocaliu sau verde.

De asemenea, trebuie să fiți atenți la îmbinarea perfectă dintre toate elementele peisajului. Culoarea acoperișului funcționează ca o ancoră, așa că trebuie luată în calcul atunci când alegeți pavajul.

Fiți siguri că nuanțele pavajului sunt în deplină armonie cu orice construcție din peisaj. Dar trebuie totuși să se amestece, pentru a nu cădea în extrema unei monocromii plictisitoare. De aceea, merită să vă gândiți dacă doriți o potrivire exactă sau un amestec.

Culori-si-mixuri-de-culori

Mix-urile de culoare în pavarea grădinilor sunt acum la îndemână. Iar în oferta noastră aveți acces la o multitudine de nuanțe care pot fi îmbinate pentru un efect deosebit. Alb, roșu, antracit, portocaliu, verde și lista poate continua. Mai mult de atât, pavelele create printr-un procedeu special care permite îmbinarea a mai multe culori într-un mod natural pot face diferența, aducând o îmbinare de nuanțe ce pot scoate din anonimat orice ambient.

Dar poate că, dincolo de mixurile de culoare, puteți lua în calcul și produse realizate prin diverse procedee ce au rolul de a scoate în evidență nuanțe diverse. Spre explu, vă recomandăm produsele antichizate sau splitate, care clar vor transforma spațiul în unul out-of-the-box.